Fehér csizma a hidegebb hónapokra – bemutatjuk a legdivatosabb ajánlatokat

Megosztás

Míg az ősz a színek táncát hozza magával, addig a tél még mindig a letisztultságot testesíti meg. Még akkor is, ha havat régen nem láttunk már. Így aztán a fehér csizma olyan téli viselet, ami hordásra méltó, és ami az ünnepek tisztaságát is magában hordozza.

Nem túl kényes szín a fehér?

Nem! Ez az első félreértés, amit mindenekelőtt megéri tisztázni. A fehér trendisége halhatatlan, így aztán nem vitás, hogy joggal kerülhet elő minden egyes évszakban. Miért pont a tél lenne ez alól kivétel? Nem vonzza a koszt, és nem nehéz a tisztává varázslása, ha odakint mégis túlságosan szürke arcát mutatja az időjárás. Nem kényes, nem problémás, ugyanakkor szemeket gyönyörködtető és bevállalósan stílusos. Ez az, amit a fehér kínál. Ráadásul nem lehet elmenni szó nélkül amellett sem, hogy a fehér, mint ahogy arra utaltunk fentebb, egyfajta tisztaságot, ártatlanságot is képvisel, ami a téli hónapokban vitathatatlanul többlet jelentéssel gazdagodik. Szummázva: kétségtelenül páratlan választás!

Melyek a legtrendibb modellek?

A fehér bakancs az egyik legütősebb választás az idei téli szezonban. Magában hordozza a bakancs, mint fazon stílusjegyeit, maximális kényelmet kínál, a rohanós mindennapokban is megbízható alapként szolgál, és mégis, fehérben olyan ragyogó kisugárzással büszkélkedik, ami vonzza az elismerő tekinteteket. A bakancsról sokan gondolkodnak úgy, hogy tisztán sportos viselet, így azoknak a nőknek semmiképpen sem előnyös, akik szeretnének az elegancia felé közelíteni. Nos, ez a másik sztereotípia, ami felejtésre méltó, és erre a CCC széles választéka a bizonyíték. A gyártókon múlik, hogy milyen stílusjegyek dominálnak az adott modellben, de mint ahogy a lazaság is megélhető, felölthető általa, úgy a mindent elsöprő elegancia is lábakra szabható formában élhető meg. A bakancs akár már az őszi hetekben is jó, ha előkerül, mert különösen a fázós hajnalokon határozottan hűséges társsá léphet elő.

A csizma nem csak Mikuláskor fontos!

A másik befutó a fehér csizma, ami a CCC online felületén az egyik legtöbb kattintást begyűjtő variáció. A tél elengedhetetlen lábbelije. Meleg, stabil, stramm, fehér színben szinte sugárzó jelenség. A különböző ékekkel díszített modellek manapság nagyon népszerűek. A csatok, láncok, valamint rojtok valóban feldobhatják az összképet, de akik az egyszerűség hívei, azok díszítetlen, mégis stílusos verziókat is könnyedén találhatnak a felhozatalban.

A csizma kétféle kivitelben is jó, ha kézközelben várakozik. A fehér bokacsizma főleg a tél elején praktikus választás, amikor még annyira nem dermesztő a hideg, de a bakancs történetesen már kevésnek bizonyul. A későbbiekben a bokák védelmét felválthatja a lábszárakra kiterjedő odafigyelés, azaz a hosszú szárú csizma viselése, ami még a legzordabb téli napokon is biztonságos közegként szolgálhat.

A fehér milyen színekkel kombinálható?

Azt azért nem nehéz belátni, hogy a kompletten fehér outfit túlságosan egyhangú, azaz ezt az árnyalatot is megéri keverni egyéb színekkel. A kérdés csak az, hogy melyek azok a színverziók, amik a leginkább passzolnak hozzá? Íme, még egy nagyon jó hír! A fehér mindennel harmonizál. De tényleg mindennel. Még a rikító, extravagáns árnyalatokkal is. A segítségével bármilyen szett összehozható, a vonzó végeredmény nem lehet kétséges.

A CCC üzleteiben személyesen is megtapasztalható az a nem mindennapi rugalmasság és alakíthatóság, amit a fehér, mint szín kínál, és az a pompás fellépés, ami a bakancson, vagy csizmán keresztül nap, mint nap élvezhető. A fehér ráadásként a szürke hétköznapokban igazi felüdülést jelenthet.

Kapcsolódó cikkek